Αλεξανδρούπολη: Οι Σχολές Γονέων κλείνουν 18 χρόνια λειτουργίας

1254

%cf%88%cf%85%cf%87%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1Για 18η συνεχή χρονιά φέτος το Κέντρο Πρόληψης και Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε .Έβρου θα λειτουργήσει στην Αλεξανδρούπολη τις Σχολές Γονέων.
Η επίσημη έναρξη για τους γονείς που έχουν ήδη εγγραφεί είτε στον Α΄ κύκλο εκπαίδευσης του Οκτωβρίου είτε στον Β΄ κύκλο του Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 6.15 μ.μ., στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Παιδιά του χθες, γονείς του σήμερα» από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, κ.κ. Άνθιμο και η παρουσίαση του Κέντρου Πρόληψης με θέμα «Το Κέντρο Πρόληψης Έβρου και η αναγκαιότητα των Σχολών Γονέων» από τον ψυχολόγο και Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης κ. Στράτο Βραχιώλια.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης, να ενημερωθούν για τη φιλοσοφία και τις δράσεις του Κέντρου καθώς και για τη λειτουργία των Σχολών Γονέων.

Πηγή: www.ert.gr