inYolo:Football Manager 2017 Μετρώντας αντίστροφα

1417

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του νέου τίτλου του Football Manager έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, όμως σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές, η SI αποφάσισε να διαφοροποιήσει τη “ροή πληροφοριών” που αφορούν τον νέο τίτλο, το FM2017. Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία που έχουν προκύψει προέρχονται από τα δυο video που ανέβασε η SI στο youtube, και προσπαθήσαμε να τα αποκωδικοποιήσουμε…

Σε επίπεδο database, δεν χρειάζεται να ειπωθούν και πολλά. Περίπου 2500 ομάδες και πάνω από μισό εκ. παίκτες και προσωπικό είναι περασμένοι σε αυτή.

https://www.youtube.com/watch?v=iqF9OAb318s

Το φετινό μότο της SI είναι πως το FM2017 θα έχει πολλές “μικρές” αλλαγές – παρεμβάσεις – προσθήκες που θα αφορούν σχεδόν όλους τους τομείς. Στις μεταγραφές (εκεί που φαίνεται πως έρχονται περισσότερα πράγματα στο τομέα της διαπραγμάτευσης) στο σκάουτινγκ (εκεί που έρχονται ακόμα περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες), στις αναφορές για ομάδες και παίκτες (εκεί που τα δεδομένα ήταν ήδη αρκετά αλλά έρχονται και άλλα), στην ανάλυση των αγώνων (τόσο της δικής μας ομάδας όσο και των αγώνων των τμημάτων υποδομής που έχουμε στις ομάδες ή τις εθνικές), στα οικονομικά των ομάδων.

Όσον αφορά την Match Engine; Στο φινάλε του FM2016, στο τελευταίο update δηλαδή, τα πράγματα έδειχναν να είναι σε τόσο καλό δρόμο που πάνω σε αυτή τη “βάση” έρχεται η ΜΕ του νέου τίτλου, στην οποία έχουν προστεθεί και εδώ λεπτομέρειες.

Θα υπάρχουν αλλαγές και στο κομμάτι της απεικόνισης των γηπέδων. Θα πρέπει να σημειωθεί πως παλαιότερα, όταν είχε ερωτηθεί σχετικά, είχε τονίσει πως το μόνο που μπορεί να κάνει η SI σε αυτό το κομμάτι είναι να απεικονίσει τα “χαρακτηριστικά” των γηπέδων και αυτό διότι η εταιρία δεν είχε σκοπό να μπει στη διαδικασία εξαγοράς των δικαιωμάτων πιστής απεικόνισής τους.

πηγή: fmgreece- ελληνική κοινοτητα