Αλεξανδρούπολη: «Οι μικροί σούπερ ήρωες αλλάζουν την πόλη τους #2» Δημιουργικό Εργαστήρι ΕΜΘ

2544

Η δουλειά των σούπερ ηρώων δεν τελειώνει ποτέ!%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%ce%bb-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b5%ce%b9%ce%bf

Ξεκουραστήκαμε το καλοκαίρι, πήραμε δυνάμεις και είμαστε έτοιμοι για να αναλάβουμε δράση!!!

Στην καρδιά της πόλης στην πλατεία του Φάρου η περσινή παρέμβαση των σούπερ ηρώων του Δημιουργικού Εργαστηρίου πέτυχε το στόχο της. Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν την προσπάθεια μας να αλλάξουμε και να ομορφύνουμε την πόλη μας. Τα επιδαπέδια παιχνίδια που τα ίδια τα παιδιά δημιούργησαν, έδωσαν ξανά χρώμα και ζωή στην πλατεία.

Ως σούπερ ήρωες παίρνουμε πολύ σοβαρά τον ρόλο μας και το έργο μας δεν σταματά εκεί! Αναλαμβάνουμε με χαρά και ανυπομονησία τη νέα μας αποστολή και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις σούπερ δυνάμεις μας για το καλό της πόλης!

Έτσι και φέτος τα παιδιά θα εργαστούν ομαδικά, θα προβληματιστούν, θα ερευνήσουν και θα ασκήσουν κριτική σε θέματα της καθημερινής τους διαβίωσης.  Στη συνέχεια θα έχουν ενεργό ρόλο με στόχο μια ουσιαστική παρέμβαση στην τοπική κοινωνία.  Με αυτενέργεια και δημιουργικότητα, θα οργανώσουν σχέδιο αλλαγής και βελτίωσης στην προβληματική που τα ίδια θα έχουν εντοπίσει, μέσα σε ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως και 10 ετών και θα  πραγματοποιείται δύο Σάββατα το μήνα.  Αγαπητοί γονείς,  θα χρειαστούμε και φέτος την ενεργή συμμετοχή σας, θα βγαίνουμε εκτός του μουσείου και θα αναλαμβάνουμε δύσκολες αποστολές, κατά τη διάρκεια της  χρονιάς. Δηλώστε εθελοντές και γίνεται και εσείς σούπερ ήρωες!

Σας περιμένουμε!

Θα λειτουργήσουν 2 τμήματα, το πρώτο τμήμα θα είναι για παιδιά ηλικίας από 4 έως 6 ετών και το δεύτερο τμήμα για παιδιά από 7 ετών και άνω.
Το πρώτο τμήμα θα ξεκινά στις 10:00 π.μ και το δεύτερο τμήμα στις 12:00.
Εγγραφές μέχρι και αρχές Οκτωβρίου στο Ε.Μ.Θ.

Ηλεκτρονική εγγραφή: https://goo.gl/forms/frr3MveuQWKwQg5J2

Έναρξη 8 Οκτωβρίου
Σχεδιασμός και υλοποίηση προγράμματος:
Σωκράτους Βαλεντίνα, Υπ. Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΕΜΘ

Μοκαΐτη Φανή, Παιδαγωγός, Εμψυχώτρια

Έως 20 παιδιά σε κάθε τμήμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μηνιαίο κόστος: 15 ευρώ. (Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα υλικά)

Πληροφορίες στο 2551036663, info@emthrace.org